Viaţa Prin Balonul Spart

Casuta in PiracangaVine o vreme în viaţa oricărei autoare de blog, când simte nevoia să-şi verse frustrările pe blogul din dotare. Deşi este în cunoştinţă de cauză că nu interesează pe nimeni, histrionica din mine simte nevoia să-şi plângă de milă în public. Aşa că dacă ai fost în concediu anul ăsta, eşti naşpa.

Atenţie, încep să mă plâng. Pentru că vreau în vacanţă. N-am mai fost în concediu de anul trecut, când am fost la mănăstirile din Bucovina. A fost foarte frumos, dar am fost destul de contrariată când am descoperit că la Voroneţ n-au plajă şi nici nu aduc băuturi cu umbreluţă la şezlong. Situaţia s-a repetat şi în cazul celorlalte lăcaşuri de cult. Nici nu mai zic de valuri, care lipseau cu desăvârşire.

Iar situaţia este mult înrăutăţită de faptul că am dat iama în bloguri de travel în ultimul timp. Aşa că am avut nesperata ocazie de a citi aventuri din Asia (toată Asia), viaţa în Thailanda, dependenţa de Maroc, Ngorongoro şi nu mai zic că încep să plâng.

Am redescoperit zilele trecute şi blogul Laurei Câmpean, Viaţa prin balonul roz. Aşa că vreau să-mi  închei plângerea către Forurile Superioare, spunând aşa: aveţi milă de nervii mei tari de altfel şi aranjaţi-mi şi mie un bilet dus spre un sat eco de pe o plajă pe Oceanul Atlantic. Voi aştepta cu răbdare până la momentul găsit de cuviinţă al vieţii mele. Dar vă rog să nu lăsaţi să mă apuce 60 de ani în Bucureşti, în RATB, că fac urât. Ştiu că nu par în stare, dar sunt.

Ofer şi şpagă.

Advertisements

About Maria

Meu amor, meu amor, meu corpo em movimente minha voz a procura do seu proprio lamento.

Posted on October 4, 2010, in Grămada cere vârf and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. I hear ya. As fi plecat si yo pe departe, la mare mai precis. Inca un an dus aiurea. Macar am pus la puinct blogul meu. Tot e ceva. Las ca vine iarna si iti faci un concediu fain in Poiana Brasov.

  2. inteles si receptionat! Forurile Superioare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: